KARRIERA

Nëse ju jeni individ kreativ, dinamik dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën tuaj atëherë vendi juaj është në Albi Ne ju ofrojmë paga konkurruese, mundësi për zhvillim të karrierës, dhe punë të shkëlqyer grupore.

VENDE TE LIRA

Konkurs punësimi - 28.09.2016

Kliko këtu për ta shkarkuar konkursin.

Konkurs punësimi: Sigurim Fizik

Kliko këtu për ta shkarkuar konkursin.

Konkurs punësimi: Arkëtare dhe Shitës/e

Kliko këtu për ta shkarkuar konkursin.

Konkurs punësimi: SHITËSE NË BUTIK

Kliko këtu për ta shkarkuar konkursin.

Konkurs punësimi: Stomatolog/e; Farmacist/e

Kliko këtu për ta shkarkuar konkursin.

Konkurs punësimi: Shitës Direkt - Ambulantiv

Kliko këtu për ta shkarkuar konkursin.

Konkurs punësimi - Merqendaizer/e

Kliko këtu për ta shkarkuar konkursin.

Konkurs punesimi - 35 vende te lira pune

Konkurs punesimi - 35 vende te lira pune

Shkarko Aplikacionin