Këndi i lojërave

Ne ofrojmë një ambient për Argëtim të sigurt për fëmijët tuaj, jemi një vende ideal për fëmijët nga mosha 1 vjeçare. Me një hapësirë të madhe ku kemi një sërë lojëra dhe lodra të ndara sipas moshave dhe një kujdes të veçanet nga edukatoret tona të kualifikuara. Ju ofrojmë një përvojë të bukur dhe miqësorë për familjen tuaj në një mjedis të sigurt. Prindërit mund të bëjnë shoping apo të rrinë me miqtë dhe të pine një kafe apo të drekojnë nga njërën nga restorantet - kafenetë tona, duke shikuar fëmijën e tyre në zonën që luajnë.